New Fave’s

Hi Friends โค I hope you’re all having an amazing week ๐Ÿ™‚ Today I’m here to tell you about a few random items I bought a while ago and have been LOVING.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with f2 preset

I’ll start from my fave item – the Mac ‘Strobe Cream’. This is just amazing! I love highlighter in general but sometimes I feel like I look like a sparkly cake ย (especially when it’s hot and the sparkle goes all over my face). The beauty in this is that it’s a cream which gives you a subtle glow and won’t transfer to the rest of your face. For that extra blinding glow, I apply a powder highlighter over it.

Next is the Marc Jacobs Mascara, I love long lashes but as of yet I’m totally incapable of applying false lashes so I take my Mascaras very seriously. While I was at Sephora, I asked the lady who works there for the best mascara and she recommended this one. It is actually really good, very expensive (28 euro), but really good. It’s definitely the best I’ve ever owned. Not sure whether ย  I feel like spending another 28 euro on a mascara once this finishes but I can’t deny how much I love it. It creates volume and makes your lashes look way longer than they are. I’m currently on a hunt to find a cheaper alternative (Maxfactor ones come pretty close) โค๏ธ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Finally, I’ll talk about the Kiko ‘Invisible Touch Face Fixing Powder’. I usually rarely use a setting powder but my friend kept mentioning how she’s obsessed with this product so I gave it a shot. It makes your skin feel like silk (literally) and I find it quite good in terms of oil control. Overall I’m happy I tried it out ๐Ÿ˜Š

Processed with VSCO with f2 preset

Let me know if you’ve tried any of these products โค๏ธ

Advertisements

2 thoughts on “New Fave’s

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s